Ознака : руса коса

Здрави навики

ПЕТ ПРАВИЛА за заштита на РУСАТА КОСА во текот на летото

Igor
Конечно ја добивте нијансата на руса коса што долго време се обидувавте, па сега треба и да ја одржувате. Летото не е еден од најголемите...