Tag : преса

Живот

ЈА ЧИСТИТЕ ЛИ ПРЕСАТА ЗА КОСА? Ако не го правите тоа, се изложувате на ОВИЕ опасности

Igor
Кога ја исправувате косата, најчесто само ја вклучувате пресата и потоа почнувате да ја користите. Се сеќавате ли дали некогаш сте ја исчистиле? Ако одговорот...
Сцена Убавина

Кога треба да ги смените фенот, пеглата за коса, фигарото…

Igor
Електричните апарати кои ги користите за нега на коса имаат рок на траење. Со правилна грижа, ќе успеете максимално да ги искористите, но ако се...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian