Ознака : исправување

Здрави навики

Што сè треба да знаете за кератинскиот третман на косата?

Igor
Кератинскиот третман е наменет за исправување на косата, кој гарантира мазност, без трошење часови на стилизирање, сушење и пеглање. Но, колку се трајни резултатите? Колку...
Секојдневие

ЈА ЧИСТИТЕ ЛИ ПРЕСАТА ЗА КОСА? Ако не го правите тоа, се изложувате на ОВИЕ опасности

Igor
Кога ја исправувате косата, најчесто само ја вклучувате пресата и потоа почнувате да ја користите. Се сеќавате ли дали некогаш сте ја исчистиле? Ако одговорот...