Ознака : кератин

Здрави навики

Што сè треба да знаете за кератинскиот третман на косата?

Igor
Кератинскиот третман е наменет за исправување на косата, кој гарантира мазност, без трошење часови на стилизирање, сушење и пеглање. Но, колку се трајни резултатите? Колку...