Ознака : пластични хирурзи

Здрави навики

Пластичните хирурзи кои имаат свое реално шоу!

Igor
Докторите Тери Дуброу и Паул Насиф веќе пет години се ѕвезди на сопственото шоу „Botched“ и се помеѓу најплатените пластични хирурзи во Лос Анџелес. Во...