Ознака : мгазин

Секојдневие

Многу ви опаѓа косата? Без грижа, имаме решение!

Igor
Доколку имате проблем со опаѓањето на косата тогаш припремете ја оваа маска која навистина ќе ви помогне. Изматете едно јајце и ставете една лажичка рум...