7.8 C
Скопје
04:26 - 28 февруари, 2024

Ознака : марко џамбазоски

Ви препорачуваме на СПЕспресоНаши ФациСлајдерСцена

(ФОТО) МАРКО ЏАМБАЗОСКИ: Некаде помеѓу Крале Марко, Индијана Џонс, Рокенрол и Камерата

Марија Гегоска
Во општество кое преферира „селебрити-култура“ пред вистински културни вредности е неизводливо да се насочи вниманието кон вистинските и суштински карактеристики и потреби на истото. Кога...