Ознака : лоша идеја

Лајфстајл

СЕКС ВО ВОДА: Зошто звучи како добра, а е крајно лоша идеја?

Igor
Се навикнавме во филмовите да гледаме романтични сцени во базен, јакузи, па дури и во море, но дали е тоа толку добро колку што изгледа...