03:39 - 23 јуни, 2024

Ознака : Кварт

ВестиМакедонијаСлајдер

ДЕНЕС СЕ ПРАЗНУВААТ: Светите апостоли Ераст, Кварт, Родион, Сосипатар и Терциј

Еспресо
Сите беа од Седумдесетте апостоли. Последните тројца се прославуваат и на друг датум, и тоа: Родион на 8 април, Сосипатар на 28 април, а Терциј...