17.8 C
Скопје
06:20 - 13 јуни, 2024

Ознака : јосипа

ЛајфстајлРетроСлајдер

(ФОТО)МУ ОСТАНА ЗАСЕКОГАШ ВЕРНА: Љубовната приказна на Јосипа Лисац и Карл Метикош е најтрогателна во Југославија

Еспресо
Љубовта за која велат дека била најголема во стара Југославија, била помеѓу Јосипа Лисац и Карл Метикош. Легендарната Јосипа Лисац е една од најголемите ѕвезди...