Ознака : исфрлите

Сцена Хороскоп

ХОРОСКОПОТ ВИ ОТКРИВА: Еве што треба да исфрлите од вашиот живот за да бидете СРЕЌНИ!

Igor
Погрешните уверувања и стравови ве спречуваат да се опуштите и подобро да се насочите кон својата цел. Сигурно веќе знаете дека за да го поправите...