Ознака : Илустрирана верзија

Лајфстајл Сцена

Легендарните „Металика“ објавуваат илустрирана книга со осврт на целата кариера

Igor
Легендарните „Металика“ во текот на оваа година се очекува да објават илустрирана книга со наслов The ABCs of Metallica. Книгата претставува осврт на целата кариера...