Ознака : фалафел

Гастро марифети

ЗДРАВ ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ОБРОК: Фалафел топчиња со хумус

Igor
Лесно и вкусно, јадењето од Блискиот Исток станува се попопуларно во нашите простори, а го измислиле египетските бедуини. Со малку грчки јогурт ќе добиете идеално...