03:44 - 23 јуни, 2024

Ознака : добитничка на оскар

Здрави навики

Еволуцијата на стилот на Рене Зелвегер низ годините на Оскарите (ФОТО)

Еспресо
Рене Зелвегер го направи своето големо враќање на Оскарите вчера вечер. Добитничката на Оскар за споредна женска улога во „Cold Mountain“  и овогодинешната добитничка на Оскар...