9.8 C
Скопје
16 октомври, 2021

Ознака : дневен хороскоп

Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 16 ОКТОМВРИ: Не пропуштајте ја можноста за разговор

И. Т.
Овен Ако денес склопите некој договор, тој подоцна би можел да се менува. Партнерот ви е посветен и уживате во добриот однос со него. Љубовното...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ: Убави работи ќе ви се случуваат

И. Т.
Овен На секој начин се обидувате да го направите љубоморен партнерот. Размислете дали е паметно. Ќе се трудите да ги убедите соработниците за тоа што...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ: Подобро поставете директни прашања, отколку да претпоставувате одговори

И. Т.
Овен Ќе се интензивира комуникацијата меѓу вас и лицата од спротивниот пол. Оние кои сѐ уште се сами, ќе се затекнат во шармантно друштво. Веројатно...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12 ОКТОМВРИ: Верувајте повеќе во себе, нема потреба толку многу да анализирате

И. Т.
Овен Денес можеби не сте најдобро расположени за дружење и метеж, но мора да се подготвите за непоканетите гости, а некои од нив пристигнуваат од...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 9 ОКТОМВРИ: Се чувствувате подготвени за нешто ново

И. Т.
Овен Ја изгубивте довербата во еден од соработниците. Иако знаете да бидете еластични и толерантни кога навистина сакате, сега некако сте го достигнале лимитот на...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 8 ОКТОМВРИ: Поради преголемата работа и замор ќе ги занемарите и најблиските

M.Р.
Овен Поради преголемата работа и замор ќе ги занемарите и најблиските. Можно е да планирате некое патување. Ќе бидете доста критички настроени, а тоа ќе...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ: Очекувајте хармонија во љубовта

M.Р.
Овен Го сублимирате она што сте го направиле во изминатиот период, резултатите ве прават горди. Сѐ што треба да направите е да го претставите сето...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 ОКТОМВРИ: Можеби е момент да застанете малку со големите планови

Ирена Трајкова
Овен Денес вооружете се со мудрост и со вештини. Ќе направите драстични промени во животот. Фокусирајте се на сѐ што можете да направите за да...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ: Реално проценете ги своите можности на различните страни

И. Т.
Овен Ако се наоѓате во чувствителна фаза, препуштете им на соработниците да се позанимаваат со покомплицираните задачи. Мора да имате добра процена за тоа кој...
Астро Слајдер Хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ: Не се потпирајте на претпоставки, разговарајте

И. Т.
Овен Деловната ситуација, колку и да е досадна, е стабилна. Долго време се боревте да се докажете, а сега размислувате да свртите нов лист. Заборавете...