21.8 C
Скопје
00:51 - 18 јуни, 2024

Ознака : човековата вилица

ЗдравјеИстражувањаСлајдер

ОТКРИЕН НОВ ДЕЛ ОД ЧОВЕКОВАТА ВИЛИЦА: Пропуст во анатомијата или почнавме да мутираме?

М.Р.
Кога се стегаат забите и се ставаат прстите на образот, можно е да се забележи мускулот, а неопходен е за џвакање храна. Новитетот е објавен...