7.8 C
Скопје
20:01 - 20 февруари, 2024

Ознака : андреа музи

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

ЧУДО ОД МОЗОК: Млад Италијанец меморираше бројка од 630 цифри за пет минути

И. Т.
Андреа Музи со потекло од Италија е победник на годинашното Светско првенство за меморија во Германија. Меѓу другото, 21-годишниот Андреа успеа да го меморира 630-цифрениот...