36.8 C
Скопје
19:12 - 15 јули, 2024

Ознака : 19 мудри

Секојдневие

Не е се така црно: 19 мудри мисли кои подигнуваат од мртвите!

Еспресо
Празничките денови се време на собирање на целото семејство, но експертите велат дека и покрај тоа токму во овој период многумина се чувствуваат осамено и...