19.8 C
Скопје
05:05 - 20 јули, 2024

4 вежби кои засекогаш ќе ви ја отстранат болката од грбот (ВИДЕО)

Нема личност која во некој период од својот живот не се соочила со болки во грбот, а за тоа да се реши потребни се вежби.

Тој здравствен проблем може силно да влијае на нашите скојдневни обврски, да ви го поремети движењето, односно слободното живеење.

Со следните 4 вежби прикажани во видеата ќе успеете на ефикасен начин да се ослободите од оваа непријатна ситуација.

Доколку вашето работно место е од таква пирода што ви предизвикува болки во грбот, правете ги вежбите секојдневно и повеќе нема да се соочувате со ваквиот проблем.

Еспертите потврдија, ние само пренесуваме:

 

Слични објави

(Фото) Клиника „Жан Митрев“ се проширува со оддел стоматологија и нови услуги во центарот за естетска дерматологија

jasmina.kantardzieva

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Сè што треба да знаете за миоми на матката

еспресо

Откриен незгоден ефект од скапиот лек за слабеење Оземпик: „Ниедна ѕвезда не сака да зборува за тоа“

еспресо

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Уникондиларна ендопротеза на колено

Скрининг за карцином на грлото на матката, ХПВ типизација или ПАП тест?

еспресо

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Минимално инвазивен ласерски третман на враснато влакно

еспресо
Се вчитува....