19.8 C
Скопје
21:57 - 14 јуни, 2024

Ознака : живи мртовци

Филм и ТВ

Што сè треба да направат актерите за улога во филм?

Еспресо
Кои од овие услови никогаш не би ги прифатиле, па макар да станува збор за Оскар и милиони? Мислите дека е лесно да се биде...