14.8 C
Скопје
08:54 - 15 април, 2024

Ознака : заштитен фактор

Здрави навики

БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ: Ако ОВОЈ производ е со поминат рок, може да предизвика сериозни изгореници

Igor
Луѓето често се однесуваат неодговорно со козметичките производи и ги чуваат несоодветни, па така доаѓа до пребрзо сушење на маскарите, ветреење на парфемите или губење...