10.8 C
Скопје
19:31 - 20 април, 2024

Ознака : заборавите

Лајфстајл

На вашата врска и дојде крајот? Еве како да го преболите тешкиот период!

Igor
Според стручните лица, потребни се 6 месеци за комплетно да се преболи раскинувањето, но на некои луѓе им треба многу помалку време. Доколку некој полесно...