Ознака : урнаа

Свет Слајдер Сцена

Во знак на револт – Македонските „Анонимуси“ го урнаа официјалниот сајт на Дуа Липа

Еспресо
По фотографиите што ги објави на социјалните мрежи за Голема Албанија и пораките за Косово, на сметка на британската пејачка со албанско потекло Дуа Липа,...