Ознака : улога

Ви Препорачуваме Свет Слајдер Сцена

ВИДЕО: Селин Дион ја доби својата прва филмска улога

Васко Спасоски
Селин Дион не само што ќе игра во овој филм, туку и нејзината музика ќе биде многу важен дел од заплетот на истиот… Селин Дион...