21.8 C
Скопје
20:19 - 15 април, 2024

Ознака : снерт

Дестинации и ДегустацииЖенски печатСлајдер

ВО МАКЕДОНИЈА, КАКО ВО ХОЛАНДИЈА: „Снерт“ – супа што испирира Светско првенство секоја година

М. Г.
Снерт е традиционална холандска супа направена со грашок, зеленчук и свинско месо. Нејзината текстура е толку густа што лажицата треба да може да остане во...