Ознака : слушате

Лајфстајл

РЕЧЕНИЦИ КОИ МОЖАТ ДА ГО ПОДОБРАТ СЕКСУАЛНИОТ ЖИВОТ: Дали често ги слушате од својот партнер?

Igor
Вашиот сексуален живот може да стане уште подобар, а важно е жената да се чувствува самоуверено и добро во своето тело. Кој не сака комплименти?...