Tag : шарено

Инспирација и совети

Најактуелниот тренд од 90-те се враќа во мода и ги освојува срцата на сите! (ФОТО)

Еспресо
За време на 90-те години од минатиот век, овој принт можеше да се види на секој чекор, а судејќи според сите работи, така ќе биде...