Ознака : песто коријандер

Гастро марифети

Песто коријандер, за мерак, здравје и детоксикација

Igor
Коријандерот, познат и како кинески магдонос, специфичен по силниот вкус и мирис, е еден од најдобрите чистачи на организмот и окрепнувач. Лековитите својства на оваа...