Ознака : масна кожа

Секојдневие

ПРОБЛЕМ СО МАСНА КОЖА: Ова е најдобриот начин за нега и хидратација

Igor
На секој тип кожа му е потребна соодветна нега, за да може да се заштити од надворешните влијанија и штетните УВ-зрачења. Сепак, ако имате ваков...