14.8 C
Скопје
10:34 - 2 јуни, 2023

Ознака : Мартин Анѓеловски

Ви Препорачуваме Интервју Наши Фаци Слајдер Сцена

„На 11 март Рибља Чорба во Скопје, ги враќаме и ретро забавите“: Разговор со Мартин Анѓеловски, сопственик на „Мусандра“

М.П
На 11 март во ноќниот клуб „Мусандра“ ќе гостуваат легендарните „Рибља Чорба“ и со нив се отвора „сезоната“ на големо враќање на ретро забавите. Разговараме...