Ознака : Магдалена Ена Цветкоски

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

Ќе му подзавидат колегите од естрадата: Огнен Здравковски има хит (ВИДЕО)

Васко Спасоски
„Извини“ се вика најновата песна на младиот пејач Огнен Здравковски, позади која како автори се потпишуваат најдобрите во земјава, братско-сестринскиот тандем Лазар и Магдалена Ена...