24.8 C
Скопје
15:11 - 30 мај, 2024

Ознака : Лилја Бирк

Ви препорачуваме на СПЛајфстајлРетроСлајдер

ЗА НЕА БИЛ ОБЛАК ВО ПАНТАЛОНИ: Драматичната љубов на Владимир Мајаковски и Лилја Бирк

Ирена Трајкова
Силните и драматични љубови честопати имаат голема цена, а легендарниот Русин го дал својот живот за љубовта, не можејќи да најде друг излез. „ако сакате,...