Ознака : лепчиња

Гастро марифети

Панетоне или Пандоро, што да подарите и како се послужуваат

Еспресо
Во последниве неколку години во поголемите супермаркети и кај нас, во периодот пред новогодишните и божиќните празници, може да се најдат традиционалните италијански божиќни лепчиња...