Ознака : караѓорѓевиќ

Ви Препорачуваме Лајфстајл Ретро

Како српскиот принц Ѓорѓе Караѓорѓевиќ завршил во лудница?

Еспресо
Животниот пат на принцот Ѓорѓе Караѓорѓевиќ, најстариот син на кралот Петар Први Караѓорѓевиќ и Зорка, ќерката на црногорскиот крал Никола Први, различно е опишуван и...