Ознака : јајници

Здрави навики Здравје Слајдер

Рак на јајчници: Симптоми кои можат да ви го спасат животот

Еспресо
Свесноста за симптомите, како што се зголемен обем на стомакот, надуеност, брза заситеност со храната, болки во карлицата и стомакот, пречки при уринирањето, може да...