Ознака : јадат

Гастро марифети

Ќе се ИЗНЕНАДИТЕ што би се случило кога СИТЕ БИ ПРЕСТАНАЛЕ ДА ЈАДАТ МЕСО (ВИДЕО)

Igor
Дури и ако не сте загрижен вегетаријанец или веган, веројатно сте свесни дека месната индустрија е далеку од нешто што би можеле да го сметаме...