Ознака : извидничка асоцијација

Вести Свет

СКАНДАЛ: Речиси 100 илјади пријави за сексуално злоставување во Американската извидничка организација

V. T.
Американската извидничка организација (The Boy Scouts of America – BSA) ќе се соочи со најмалку 92.700 пријави за сексуално злоставување, изјави еден од адвокатите на жртвите. Џил...