Ознака : изнајмиле

Секојдневие

ИЗНАЈМИЛЕ НАЈСКАП РЕСТОРАН И ОДЛИЧНА МУЗИКА ЗА СВАДБА: Сè изгледало совршено додека свекрвата не уништила сè!

Еспресо
Се беше идеално, најскап ресторан во градот, 300 гости, музика… свадба од соништата, се до моментот кога дојде матичарот и започна церемонијата за венчавка. Кога...