19:02 - 20 април, 2024

Ознака : етео

СекојдневиеСлајдер

Славчо Попоски најавува мал пад на температурите, еве кога пак ќе бидат пак „пеколни“

jasmina.kantardzieva
– Во почетокот на новата недела која што ни претстои и покрај малиот пад на температурите, сепак и понатаму ќе имаме МНОГУ ТОПЛО време со...