14.8 C
Скопје
08:56 - 15 април, 2024

Ознака : бранко петрески

Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииЖенски печатСлајдер

(Фото сторија) Бранко Петрески ни ги открива тајните на калата; од нив има цело царство

Ј.К.Д
Бранко Петрески е по професија трговец. Одгледува кали веќе 13 години, секако одгледува и многу други цвеќиња, но калите му се во срцето. – Да...