15:17 - 19 април, 2024

Ознака : бордање

Наши ФациСлајдерСцена

За младата пејачка Мартија Станојковиќ зимата почна, погледнете како борда!

Васко Спасоски
Кога не може да пее и да настапува, може барем да борда. Барем тоа досега не е забрането… Вака некако ќе ги опишеме најновите фотографии...