11.8 C
Скопје
23:02 - 23 април, 2024

Ознака : бодиарт

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(ФОТО+ВИДЕО) ЕЛЕНА ЈАНЕВСКА, БОДИАРТ УМЕТНИЦА: Сестра ми ми постави предизвик да се надминам самата себе и еве ме денес!

Кате Божиновска
Елена открива дека особено младитесе сè повеќе заинтересирани за тоа како таа ги изведува уметничките дела, но нема голем интерес од клиенти, затоа што нема каде да се...