10.8 C
Скопје
02:59 - 28 февруари, 2024

Ознака : Беспрекорната белина

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

ЗОШТО ХИРУРЗИТЕ НОСАТ СИНА И ЗЕЛЕНА РАБОТНА ОБЛЕКА, А НЕ БЕЛА ? Одлуката е донесена пред повеќе од 100 години!

М.Р.
Одлуката е донесена пред повеќе од сто години. Пред нешто повеќе од еден век, хирурзите, како и другите медицински работници, носеле бели мантили, но таа...