Ознака : звук

Секојдневие

Зошто храната што „крцка“ ни е повкусна?

Еспресо
Кога ќе размислиме за работи кои ни прават задоволство и уживање во храната, прво на памет ќе ни дојде вкус и мирис на некое јадење....