Tag : затвори

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

Угостител за пример: Столе Стоилов го затвора неговиот ресторан поради коронавирусот!

Васко Спасоски
Познатиот ракометар Столе Стоилов ќе го затвори неговиот ресторан во центарот на Скопје поради настанатата ситуација со вурисот. Миленикот на ракометната публика оваа информација ја...