34.8 C
Скопје
18:40 - 22 јули, 2024

Ознака : „Убава е Македонија“

ЕспресоЖенски печатСлајдер

ИЗЛОЖБА: „Убава е Македонија“ од Новица Трајковски во галерија „Метаноја“

Еспресо
Денес (понеделник, 18 октомври) од 12 часот на ул. Максим Горки бр. 19 во скопската галерија „Метаноја“  се отвори изложбата „Убава е Македонија“ на Новица...