20.8 C
Скопје
21:48 - 19 мај, 2024

Ознака : ткаење

Секојдневие

Тибетската традиција на ткаење му помага на градскиот буџет! (ВИДЕО)

Слободен Печат
Техниката за ткаење волна Ze Tier во градот Тсетхангу, е прикажана на видеото. Оваа традиција скоро исчезнала пред 10 години, но локалниот уметник и наставник...