24.8 C
Скопје
14:56 - 30 мај, 2024

Ознака : Star Boy

Наши ФациСлајдерСцена

ВИДЕО: Македонец од Париз ќе прави светска кариера: Слушнете ја неговата „Cash Game“!

Васко Спасоски
– Со музика започнав на возраст од 12-13 години, кога ја снимив мојата прва песна. Оттогаш, имам некаде околу 5-6. Подоцна, на 23-годишна возраст, решив...