Ознака : совршена скара

Секојдневие

Ова се неколку совети како да подготвите совршена скара за 1 мај

Еспресо
Први мај кај нас се прославува со традиционално подготвување скара. Оваа година многумина поради ограниченото движење, првомајската скара ќе подготвуваат во дворовите, а некои и...