19.9 C
Скопје
18:53 - 18 мај, 2022

Ознака : симптони

Здравје Истражувања Слајдер

19 НАЈЧЕСТИ СИМПТОМИ НА ОМИКРОН: Разлика и сличност во симптомите меѓу варијантите Делта и Омикрон

Еспресо
Истражувачите од Кралскиот колеџ во Лондон ги споредија податоците од времето кога Декта беше главната варијанта во октомври со извештаите во декември кога Омикрон почна...